Fra frisk landpige til pyntefrue: Et kig på Ingeborgs hår

Mads Skjern vender ryggen til familien

Billedkilde: Afsnit 11 af Matador

Billedkilde: Afsnit 11 af Matador

| Fra podcasten Matador med mere |

Work-life balance kan være svært for os alle, og ikke mindst for Mads Skjern.

I begyndelsen af Matador er Mads Skjern en kærlig (omend lidt stram) familiefar, der elsker sin kone og sine børn. Men gradvist lader han sig suge mere og mere ind i sit forretningsimperium, og det bliver sværere og sværere for Ingeborg og børnene at nå igennem til ham.

Læs også: Mellem brødre: En Kain og Abel-historie

Denne bevægelse ses tydeligt i placeringen af Mads’ skrivebord, hvor han jo tilbringer størstedelen af sin tid. Han sidder helt bogstaveligt talt med ryggen til resten af familien. Men, men, men… Det kan blive meget værre endnu.

Læs også: Hvornår kommer Matador TEENS?

I begyndelsen af sæson 13 har Mads nemlig købt det store isenkræmmer-château ved fjorden, og her er hans skrivebord ikke bare placeret, så han sidder med ryggen til familien. Det er placeret inde bag ved to skydedøre.

Billedkilde: Afsnit 13 af Matador

Billedkilde: Afsnit 13 af Matador

Skydedørene er dog ofte åbne i løbet af sæson 3, men efterhånden som serien skrider frem, lukker Mads oftere dørene ind til sit kontor, og vi ser, hvordan Ingeborg helt konkret bliver mere og mere isoleret i stuen som pyntefrue, mens Mads sidder ligeså ensom ved sit skrivebord.

Læs også: Fra frisk landpige til pyntefru: Et kig på Ingeborgs hår

Det er én af de ting, vi snakker om i afsnit 13 af Matador med mere.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra frisk landpige til pyntefrue: Et kig på Ingeborgs hår