5 grunde til jeg elsker Saga Norén

Hvornår kommer Matador TEENS?

matadorteens

| Fra podcasten Matador med mere |

“Min søn skal ikke være sypige!” hvæser Mads Skjern i afsnit 19, men hvis han skulle, kunne han jo passende begynde til syning med Regitze i København.

Læs også:  Fire typer fra Lauritz’ og Agnes’ bryllup, som man møder til alle fester

Ulrik bor i forvejen i København, hvor han studerer, og Ellen bor lige om hjørnet i Ryvangen. Med alle Korsbæk-børnene samlet på et sted, har vi således alt, vi skal bruge for at lancere spin-off serien:

Matador T E E N S

Fire unge er flyttet fra provinsen til København i 1940’erne. Her kæmper de med at balancere studielivet, kærligheden, krigen og forventninger fra forældrene.

Mød den super talentfulde spirrende designer, Daniel, der i rasende fart tager modebranchen med storm, men samtidig plages af en tyrannisk far, der ikke vil acceptere hans homoseksualitet.

Læs også: Mads Skjern vender ryggen til familien

Hans søster Ellen har giftet sig for tidligt, og keder sig i sit fine hus i Ryvangen. Folk, der keder sig kan være farlige, og Ellen indleder snart en hemmelig affære med barndomskæresten, Ulrik, der også er bedste venner med hendes bror, Daniel.

Ulrik håber desperat, at Ellen vil forlade sin mand, Mogens, men lige da det ser ud til at lykkes, dukker sidste måneds engangsknald, Maja, op og annoncerer sin graviditet.

Ulriks søster Regitze, der går til syning med Daniel, bliver mere og mere jaloux over Daniels talent, og forsøger løbende at knække hans selvtillid med små kommentarer og stikpiller. Hendes misundelse vokser, og da Ulrik en dag tager hende i bevidst at forsøge at sabotere Daniels arbejde, kommer det til en konfrontation.

Se næste afsnit af Matador T E E N S … når DR engang beslutter at lave den. I mellemtiden kan du lytte til afsnit 19 af Matador med mere, hvor vi snakker mere om Matador TEENS.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 grunde til jeg elsker Saga Norén