»Levenede og medrivende!«

»Grundigt forberedt, veloplagt og mangefacetteret.«

»Meget veloplagt og underholdende foredrag – og interessant diskussion efterfølgende!«

Ved siden af mit virke som forfatter og podcastvært og -tilrettelægger, holder jeg også foredrag. Jeg er på nuværende tidspunkt aktuel med to foredrag, som du kan se nedenfor.

Vil du vil booke mig til et foredrag, kan du skrive til: mathildeanhoej@gmail.com.

Foredrag: Kvinderne i Korsbæk

Foredrag v. Mathilde Anhøj, forfatter og ekspert i TV-serier, vært på podcasten Matador med mere.

Matador er kendt for mange ting: Fabelagtigt skuespil, fantastiske replikker og for en helt uforglemmelig stemning. Men det vi danskere elsker mest ved Matador er karakternes udvikling. Det interessante er dog, at kvinderne i Korsbæk har en langt mere positiv udvikling end deres mandlige modstykker.

Hvilke kvinder vi møder, hvad deres styrke er og hvor deres udvikling fører dem hen – det kan du høre i foredraget Kvinderne i Korsbæk.

Læs mere om foredragets indhold, varighed, pris og booking her.

 

Foredrag: Disney-prinsessen bliver voksen

Foredrag v. Mathilde Anhøj, forfatter til bogen Kvinder og kujoner om Disney-prinsesser og -hekse.

De kendte og elskede Disney-prinsesser er med deres ungdom, skønhed og smukke sangstemmer blevet ikoner inden for legetøjsproduktion, udklædning, musik, bøger og film.

Men hvem er Disney-prinsessen? Hvilke egenskaber og værdier er det, vi idealiserer, når vi dyrker disse karakterer? Og hvordan udvikler Disney-prinsessen sig gennem tiden, visuelt og karaktermæssigt, og hvorfor? Det kan du høre i foredraget Disney-prinsessen bliver voksen.

Læs mere om foredragets indhold, varighed, pris og booking her.