Mød popkulturens skrækkelige og forbilledlige matriarkat: The Kardashians

Gift ved første blik: Voksen-teens og purunge redebyggere

Billedkilde: Danmarks Radio

Vi har nu fået afsløret vores resterende to par: Et par sprudlende teenagere på nogle og fyrre, og to rolige redebyggere i tyverne. Men kan to voksen-teens få et seriøst forhold til at fungere? Og kan man virkelig springe hele sin ungdom over og gå direkte til kernefamilien?

Fik du læst om de tre første par fra årets Gift ved første blik? Tjek dem ud her!

Vaskeægte voksen-teens!

Mette, 42-årig koordinator fra Ballerup & Morten, 45-årig selvstændig fra Søborg

Mød Morten. Hans krop er hans tempel, og hans vægt følger ham i tykt og tyndt (men nok ikke tykt). Som sprunget ud af MTV Cribs viser han stolt sit home-gym frem, og bagefter sit soveværelse med replikken ”This is where [the] magic happens”. Morten har muligvis de samme briller (og isse) som sin far, men han løfter vægte med sin teenage-søn og han lyttede heldigvis også til ham, da sønnen sagde det, vi alle tænkte: ”Gider du godt skubbe det slips ned i, altså…? ”

Fik du læst: Når voksne mennesker ikke opfører sig voksent…

Men hvordan fanden finder man en jævnaldrende kvinde til en sprudlende teenager på nogle og 40?

Mød Mette. Hun har køleskabet fuld af Pepsi Max og færdigretter, og drikker shots med veninderne. Hun bruger sine penge på parfume og negle, og sin tid på at snappe. Mette leder efter en mand, der er god i sengen (”konge på et lagen” var vist de nøjagtige ord), og – som teenagere er flest – er hun nogenlunde lige så forførende selvsikker som hun er charmerende usikker.

Så det er sgu lykkes Gift ved første blik at finde to jævnaldrende voksen-teenagere. Og så er de endda begge to parfume- OG strømpe-fetichister. Ah men altså.

Som to skønne flabede gymnasieelever fniser de sig igennem den akavede fotosession med sarkastiske kommentarer (’eller noget’) om de akavede, opstillede billeder, og til slut bliver den velduftende, cola-drikkende brud selvfølgelig båret kækt over dørtrinnet af sin muskuløse, midaldrende Iron Man.

  • BEKYMRING: ”Du taler højt, du griner højt, du kommunikerer højt,” når vi at høre Mette sige småsurt til Morten i programmets intro. Og alle ved, at teenagere kan have nogle ret så dramatisk sammenstød…
  • HÅB: Make-up sex!

Den rolige redebygger og hygge-dørmåtten

Samantha, 29-årig fysioterapeut fra København & Daniel, 28-årig studerende fra Aarhus

Og nu til de unge, uerfarne hygge-nisser. Daniel er en 27-årig studerende – sågar med en ’wroommate’, men han er også en traktorvant landmand med hjemve efter slægtsgården, der har en dørmåtte med ordet HYGGE skrevet med store bogstaver. Og det er måske et meget godt billede på den tilsyneladende utroligt sympatiske Daniel: Så længe han kan få sig en tryg og rolig tilværelse fyldt til randen med familiehygge, så kommer der hverken klager eller krav fra ham. Men måske et ”hej” i ny og næ, hvis man er heldig.

Savner du den ultimative hygge-podcast? Prøv Vores Magiske Filmminder!

Og så er der Samantha, der gemmer gryder i klædeskabet, og bare gerne vil have nogle at lave mad til. Ligesom Daniel er hun oprindeligt fra Jylland, og glad for at spare penge og stifte familie. Hun lover sin nye mand masser af god mad og dårlig humor, og et langt lykkeligt liv – så længe hun får lov at bestemme det meste. Og det kommer hygge-dørmåtten nok ikke til at rejse børster over.

Men både Daniel og Samantha er uerfarne ud i kærlighed og parforhold. Og kan man virkelig springe helt over ungdommens seksuelle eskapader og grænsesøgende kærlighedsdramaer, og stadig være tilpas moden til et familieliv? Måske… Man kan jo faktisk godt se det for sig: Lørdag aften hos Samantha og Daniel med hjemmebag på kakkelbordet og Beliggenhed eller Bagedysten på skærmen. Og søndag morgen i sengen, hvor de hygger med tilbudsavisen, mens Samantha har boller i ovnen.

  • BEKYMRING: Man kan måske frygte, at Daniel er så indadvendt, at man faktisk ikke kan lære ham at kende udefra.
  • HÅB: Samantha, der både deler Daniels introverte tendenser, men samtidig er både humoristisk, varm og socialt intelligent, kunne godt være den ideelle til af få lokket Daniels personlighed ud af ham…

Læs også: Mød de tre første par i Gift ved første blik 2021

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mød popkulturens skrækkelige og forbilledlige matriarkat: The Kardashians