Hvilken Gift ved første blik-type er du?

Mød popkulturens skrækkelige og forbilledlige matriarkat: The Kardashians

For nogle giver navnet »Kardashian« mest associationer til reality-tv og store numser. Men de seks superkendisser bag er også et fascinerende matriarkat af velorganiserede forretningskvinder, der har opbygget en kolossal økonomisk, social og politisk magt. Kvindeklanen udgør i dag så gigantisk en magtfaktor i både amerikansk og international populærkultur, at både Wall Street og Washington må tilpasse sig deres luner. Feminisme og opportunisme er ikke modsætninger i matriarkatet.

Endnu en dag i Keeping Up with the Kardashians går på hæld. Kvindeklanen samles til en familiemiddag i matriarkatets skød.

»Jeg har lige vist min skede til Larsa ude på toilettet, og hun siger, den ser så smuk ud efter fødslen,« annoncerer Kardashian-familiens flagskib og superkendis, Kim, stolt til resten af familien.

Samtalen flimrer videre til familiens eneste bror (og fiasko), Rob. Hans patologiske dovenskab får kvindesindene i kog. Så lader de emnet falde for i stedet muntert at diskutere, om det er bedst at bruge rødkål eller hvidkål til at lægge på brysterne, når man ammer.

Lige nu ruller 15. sæson af Keeping Up with the Kardashians over de amerikanske tv-skærme. Som dansker er man henvist til… [Læs resten af artiklen på Information.dk]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvilken Gift ved første blik-type er du?