Har du styr på de fire sæsoner i Matador?

Fuckbois og frygtelige kvinder

fuckbois

| Fra Berlingske |

Linjerne mellem kønnene er trukket skarpt op i disse dage. På den ene side har vi nogle »frygtelige kvinder«, der manipulerer med deres mænd, indtil der ikke er andet tilbage end en føjelig mandsling. På den anden side har vi en flok »fuckbois«, der praler af, at de har »bollet en pige så hårdt, at hun blødte« (Victor, 19 år). Ingen af delene er noget kønt syn.

I Christian Tafdrubs semi-selvbiografiske film »En frygtelig kvinde« møder vi Rasmus og Marie. Marie er en frygtelig kvinde, fordi hun systematisk nedbryder sin kærestes selvværd ved at håne, kritisere og skille sig af med alle de ting, der gør ham til den, han er. Hans cder, hans plakater, hans møbler, hans guitar, hans madvaner, hans holdninger, hans humor, hans hobbier og hans venner. Det hele skal bare UD.

Læs resten af artiklen på Berlingske (hvis du har login…).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du styr på de fire sæsoner i Matador?