Her kan du se en oversigt over de podcast, jeg laver samt læse om de forskellige podcasts. Siden bliver opdateret løbende, og du vil altid kunne finde links til de forskellige podcasts samt få hjælp til, hvor du kan lytte henne.

The Sopranos – Verdens bedste TV-serie

»Verdens bedste podcast! Professionel og velforberedt. Reflekterende og indsigtsfuld. Skarp, intelligent og vigtigst af alt, vanvittig morsom.«

»Bedre dynamik og større kulturviden skal man lede længe efter!«

»Skarpe analyser leveret med humoristisk overskud.«

I 2016 kårede Rolling Stone Magazine The Sopranos som verdens bedste TV-serie. Nu har serien fået sin første danske podcast. Lyt med, når vi afsnit for afsnit diskuterer og analyserer sig igennem dette storslåede mesterværk.

Du kan høre podcasten her på Podbean, på YouTube, iTunes eller i din foretrukne podcast app.

GVFB Podcasten

»Fantastisk podcast. Vildt underholdende, hyggelig og nuanceret. Som balsam for øregangen.«

»Så charmerende og skarp på både format og personbeskrivelser. Kan klart anbefales!«

»Super kommentarer og skarp indsigt! Meget underholdende!«

TV-programmet Gift ved første blik har mere end 1 million seere. Hver gang Danmarsk Radio danner fire par ud af otte vildt fremmede mennesker, sidder hele Danmark yderst på sofahynden for at kigge med – og for at dømme.

I podcasten GVFB følger vi deltagernes kamp for at finde fælles fodfæste i TV-kærlighedens akavede univers, og sammen med resten af Danmark krummer vi tæer, når det er kikset, kritiserer, når det er for meget og smelter, når kærligheden begynder at spirre en smule.

Men vi går også et spadestik dybere, og spørger os selv, hvad det egentlig er, der gemmer sig dels bag deltagernes besynderlige parringsdans og dels bag vores egne reaktioner – både de fordømmende, de frustrerede og de hjertevarme.

Du kan høre alle afsnit af GVFB Podcasten her på Podbean YouTube, iTunes eller i din foretrukne podcast app.

Matador med mere

Af Jonas Aabrandt

Tegning af Jonas Aabrandt

»Super fedt og spændende! Ægte nørderi og skarp analyse.«

»Spændende fortolkninger, ny viden, nye vinkler og behagelig ping-pong værterne imellem.«

»Giver nye oplevelser i en serie, hvor alle kender hovedhandlingen.«

“Matador med mere” er podcasten, hvor to venner ser et afsnit af Matador, og taler om det.

Vi taler om løst og fast, sjove scener, historiske begivenheder og karakterernes udvikling, og så kårer vi for hvert afsnit den bedste replik og en VIP – en “very important person”, der har en særlig afgørende betydning for det pågældende afsnit.

Hør alle afsnittene af Matador med mere her på SoundCloud, på YouTube, iTunes eller i din foretrukne podcast app. Du kan se en oversigt over afsnittene her.

Obs! Hvis du bedre kan lide at læse end at lytte, kan du se en masse af vores pointer og observationer i artikelform under kategorien Matador med mere.