Gift ved første blik: Her er de 6 mest uforglemmelige par

Hvilken Gift ved første blik-type er du?

Foto: DR Screenshots

Vi elsker Gift ved første blik, fordi vi kan genkende både os selv og alle mulige andre typer i deltagerne. Vi kan mærke helt instinktivt, hvem vi holder med og hvilke typer, vi bare slet ikke kan holde ud.

Læs også: Her er de 6 mest uforglemmelige par fra Gift ved første blik

Men har du nogensinde tænkt over, hvilken type du egentlig minder mest om? Der er nok at vælge imellem…

Den (lidt for) søde type

Foto: DR Screenshot

For de fleste er det værste i verden at blive afvist. Men for den (lidt for) søde type er det faktisk langt værre at skulle være den, der afviser og sårer et andet menneske.

Særligt hvis det andet menneske sidder og stirrer (lidt for) kærligt på dig, mens han nusser din skulder, som gjaldt det liv eller død.

Hvis bare folk kunne tage et passivt vink med en vognstang!

Den sexfikserede type

Foto: DR Screenshot

Sex er en menneskeret, og hvis folk ikke har lyst til offentlig begramsning, en tunge i halsen og en hed og eksperimenterende bryllupsnat med en vildt fremmed, så er de seksuelt begrænsede og bonerte.

Den sexfikserede type nægter at lægge låg på sine naturlige tilbøjeligheder. For det ville være at gøre vold på sig selv. Så hellere gøre vold på en anden.

Hvem har også nogensinde hørt om nogle, der følte sig krænkede af kærlig berøring?

Den dominerende type

Foto: DR Screenshot

Er du den (kontrollerende og over-kritiske) type, der synes, at folk, der ikke læser bøger, rydder op eller drikker vin, er på et lavere udviklingstrin end dig?

Synes du, det er dit job at hjælpe din kæreste til at blive et mere attraktivt menneske? Men bliver du samtidig irriteret og synes, vedkommende er vattet, hvis de bare makker ret?

Bare rolig. Du er ikke alene. Og det er jo ikke din skyld, at folk ikke bare tager sig sammen.

TMI-typen

Foto: DR Screenshot

Too Much Information-typen er har det med inden for de første fem minutter af et nyt bekendtskab at waterboarde den anden person med alle sine invaliderende usikkerheder, skamfulde fysiske skavanker og mest ydmygende afvisninger.

Det kan føles så skønt at få lettet sit hjerte, at man nogle gange slet ikke opdager, at der er en anden person i rummet – og at den person ligner én, der lige er blevet kørt over af en lastbil.

Men hey – med ærlighed kommer man længst (og mister muligvis den anden af syne).

Baglås-typen

Foto: DR Screenshot

Det kilder i maven og du er på vej ud på et nyt og spændende eventyr. Men når du så sidder der – over for et andet menneske – føles bare slet ikke sådan, som du troede, det ville føles.

Og så sker det. Du går i baglås. Lige meget hvad der sker fra nu af, kan du kun se det negative – alle grundene til, at I ikke passer sammen. Så du mumler noget om ”mavefornemmelse” og ”lytte til sige selv”, og stikker af.

Når du er kommet tilpas langt væk fra den klaustrofobiske følelse af intimitet, ånder du lettet op og lover højt og helligt dig selv aldrig mere at gå ind i et forhold igen.

Og hvad har der egentlig nogensinde været galt med at foretrække sit eget selskab?

Kan du heller ikke få nok af Gift ved første blik? Så lyt til podcasten GVFB her og følg os på Facebook og Instagram!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gift ved første blik: Her er de 6 mest uforglemmelige par